Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریبرز گلبن تهیه کننده و برنامه ساز رادیو جوان، در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره وقفه ای که در پخش برنامه «جمعه من» و «اینجا شب نیست» افتاده است، گفت: امروز نهم مرداد 1397 است و من بعد از سه یا چهار سال  برنامه «جمعه من» را تعطیل کردم؛ چرا که به نظرم ما نیاز به فضای فکری جدید و تمدد اعصاب داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعلا  گفتیم این تابستان را استراحت کنیم و بعد از آن با یک برنامه بی نظیر و بی سابقه در رادیو، مهمان خانه ها شویم. اگر می خواستیم دوباره برنامه «جمعه من» و «اینجا شب نیست» را ادامه بدهیم، تاریخ مصرف آن گذشته بود و برای شنوندگان جذابیت نداشت.

وی با بیان اینکه برنامه «جمعه من» از پاییز 97 روی آنتن می رود، ادامه داد: برای شروعی دوباره چند گروه جدید بازیگری و نویسندگی را دورهم جمع کردیم تا با فکری نو و بخش هایی جدید از پاییز سال جاری به آنتن رادیو جوان برگردیم.

گلبن بیان کرد: هر دو برنامه «جمعه من» و «اینجا شب نیست» در شبکه جوان از برنامه های پرمخاطب بود که خیلی فکر و انرژری از ما می‌گرفت. ما در این دو برنامه اتاق فکر مفصلی داشتیم که برای تک تک قسمت های برنامه طراحی می کرد و الان نیاز داریم که ذهنمان را خالی کنیم و در فضایی دیگر کارمان را از صفر شروع کنیم.

تهیه کننده برنامه های رادیویی با اشاره به برنامه های پرمخاطب «اینجا شب نیست» افزود: من با اینکه تهیه کننده یکی از برنامه های «اینجا شب نیست» بودم، اما اصولا با عنوان «اینجا شب نیست» مخالف هستم و به همین دلیل نام برنامه را به «چه فرصتی، چه شبی» تغییر دادم. برنامه های رادیو در سه بخش صبح و ظهر و شب تعریف شده است. در واقع ما شب را برای شنیدن نیاز داریم، نه شب برای خوابیدن. پس اگر قرار باشد برای آن ساعت از شب برنامه ای تولید کنیم، باید چیزی به مخاطب بدهیم که او را بیدار نگه دارد و وجد بیاورد.

وی با اشاره به شاعرانه بودن برنامه «چه فرصتی، چه شبی» و بازخوانی غزل های عاشقانه اظهار کرد: ما در برنامه هایمان غزل های عاشقانه خوبی داشتیم که همه آنها انتخاب و ذوق فرزاد حسنی بود. البته ما قرار نبود در برنامه از هر شاعر و کتابی غزل بخوانیم.

گلبن با اشاره به اینکه فعالیتش را در رادیو با بیشتر شبکه های رادیویی مانند ایران، نمایش، جوان و ... آغاز کرده است، گفت: شنیده شدن یک برنامه یا یک گوینده بستگی به خط مشی برنامه ریزان و مدیران رادیو دارد. در رادیو جوان علی سیفی مدیر شبکه جوان در ازای هرگونه امکاناتی که به ما می دهد، توقعاتی هم دارد. خوشبختانه تا امروز مدیرانی که به شبکه جوان آمدند همه مخاطب خود را می شناختند و می دانستند که چه خوراکی را برای مخاطب 16 تا 30 سال شبکه آماده کنند.

انتهای پیام/

 

دلایل وقفه در تولید برنامه «جمعه من» چیست؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رادیو تهیه کننده رادیو جوان فرزاد حسنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۵۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، انسیه شمس اللهی در سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک در بخش مستندهای مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی- اسلامی برگزیده شده است.

او با اشاره به این که در دو دوره گذشته از جشنواره پژواک هم برگزیده شده است، گفت: در دوره اول جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با مستند«ماجرای نیما» برگزیده شدم. این مستند درباره شعر نو بود و اینکه با گذشت صد سال از آمدن این قالب چه میزان بین مردم جا افتاده است و... علاوه بر این، با عنوان برنامه «قهرمانان نمی میرند» که به مناسبت هفته دفاع مقدس تهیه شده بود، برگزیده شده ام. این برنامه روایتگر شهادت هفت تن از شخصیت های مهم دفاع مقدس بود.


وی با اشاره به دلایل برگزیده شدن اثرش در جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با عنوان اثر«موسیقی کبیر» که درباره اصالت موسیقی شرقی است، برگزیده شده ام. به نظرم سوژه انتخابی من یکی از دلایلی بود که باعث شد این اثر برگزیده شود. گرچه سوژه نو نیست، اما سعی کردم از زاویه ای تازه به این موضوع بپردازم. به نظرم پرداخت خلاقانه بسیار حائز اهمیت است و باعث دیده و شنیده شدن اثرم شده است. در فرم و نحوه ساخت برنامه هم تلاش کردم که از ریتم خوبی برخوردار باشد.


شمس اللهی، با تاکید به انتخاب سوژه نو در ساخت مستند عنوان کرد: در تهیه برنامه هایم همیشه تلاش می کنم که سوژه برای شنوندگان نو باشد، حتی اگر سوژه جدید نباشد به این موضوع که زاویه دید نویی داشته باشد، متمرکز می شوم و بیشتر به دنبال بخش هایی هستم که کمتر درباره آن صحبت شده و به آن پرداخته شده است. برای من بسیار اهمیت دارد که زاویه دید برای شنونده جالب، جذاب و سرگرم کننده باشد. بنابراین از تکرار پرهیز می کنم. ضمن اینکه به شدت به ریتم برنامه توجه می کنم. البته روایت هم خیلی مهم است.

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • «هفت» از امشب روی آنتن می رود /موضوع سینمای‌ جنایی
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک